t

When you believe you will achieve!

Soms kan het leven een **** zijn en mijn antwoord daarop is kort gezegd fok dat. Ik kan hier lange verhalen gaan ophangen en zaken gaan romantiseren maar het leven is geen romance.

Het gras is altijd groener aan de andere kant van het veld en niet iedereen zal met je meegaan in je verhaal en je zult lang niet alles krijgen zoals jij het wilt of zoals je hartje begeert.

Tja, en het leven kan een *** zijn, je kunt mensen verliezen van wie je houdt, je kunt de halve wereld tegen je krijgen, je kunt uit een auto ongeluk stappen en een arm missen. je kunt momenteel financieel aan de grond zitten of jarenlang in een isolement hebben geleefd. Ja, het leven kan een *** zijn en ik zeg het je eerlijk "been there and done that". Life is not about failures, prejudices or belonging somewhere..it's about being who you are and speak from your heart that's only way to grow and find your destiny in life.

LIFE IS NO ROMANCE

Let's no fucking romance.. wij weten allemaal dat de angsthazen je bang maken, dat de critics je van je pad en doel adviseren want het gras is altijd groener voor hen die het meest groene gras zoeken.

Laat je niet misleiden, blijf true aan je cause.. start the fight and fucking finish it till the end of time.
Het afgelopen jaar was voor mij een "amazing journey".. waarin ik mezelf nogmaals heb beproefd en heb geleerd dit te blijven doen. Life is not about making compromises it's about making changes!

Volg je hart, laat de praters praten,.. laat de denkers denken, laat de angsthazen angsthazen zijn, laat de bevooroordeelden bevoordelen, whatever may happen in life.. niks is erger als je je dromen in het leven verliest omdat je bang bent..don't be scared!! Blijf trouw aan je dromen en make it happen whatever others say or think! We can do this because we can!! And there is nobody or nothing that can stop us!

Let's **** do this.. and make some **** changes!

Guiseppe Cartagohttps://www.facebook.com/CartagoGuiseppe?ref=hl