t

Skype Power Session

Skype Power Sessie met Guiseppe Cartago

De Skype Power Sessie staat in het teken van jouw persoonlijke situatie, hoe jij op dit moment in het leven staat, naar het even kijkt, de mogelijkheden en groei die ziet en hoe jij je voelt. Hoe kun je werkelijk in je kracht staan, je identiteit versterken en de problemen om je heen direct bij de hoorns pakken en oplossen. Jij gaat na deze Skype Power Sessie krachtiger en gelukkiger in het leven staan en de oplossingen en antwoorden vinden die je zoekt om vanuit je ware potentie krachtiger te leven.
De sessie verschaft inzichten, antwoorden en diepere toegang tot je ware identiteit.

Je kunt alles vragen..

Het mooie van deze Skype Power Sessie is dat het levensomvattenden is en alle aspecten van het leven de ruimte geeft tot ademen. Alles wat je op je lever hebt, wat er speelt, waar je van droomt of wat je simpelweg kwijt wilt kun je aanreiken in deze sessie.

De Skype Power Sessie staat in het teken van jou. Guiseppe Cartago is 60 minuten volledig ten diensten van jou en is een en al oor. Of je nu harder aan je succes wilt werken of hiermee wilt beginnen, lichamelijk, geestelijk of in de liefde problemen ondervind het doet er niet toe. Er zijn geen problemen in het leven alleen oplossingen!

Maak optimaal gebruik van de Skype Power Sessie

Maak optimaal gebruik van de Skype Power Session door:
  • Noteer alle gedachten / problemen / wensen die je hebt rondom de onderwerpen waar je het over wilt hebben.
  • Houdt pen en papier bij gedurende de sessie voor aantekeningen!

Tarieven

De kosten van de Skype Power Sessie bedragen €95,00 inc BTW.
De Skype Power Sessie neemt 45 - 60 minuten in beslag.

Skype Power Session Bestellen

Je kunt middels dit formulier de Skype Power Sessie bestellen.

0 reacties :