t

Kom naar de Mystery Experience

Je vraagt je vast af wat is dat nou, The Mystery Experience? Als we je dat gaan vertellen dan is het natuurlijk geen "Mystery" meer. Maar wat wij je wel kunnen vertellen is dat het een avond is waar je wordt uitgedaagd je grenzen te verleggen, uit het bekende te stappen en het nieuwe te omarmen. Een avond dat jou en je vrienden een wereld laat zien vol mogelijkheden. Verwacht in ieder geval muziek, acts and some spicy games!

Zie je Zaterdag 28 december 2013 in Hilversum! You are invited to experience this together with us! Mystery Host X

Hoe is die ‘Mystery Experience’ nou ontstaan? Initiatiefnemer Guiseppe Cartago zocht hulp bij het organiseren van zijn verjaardagsfeest en deed een oproep op facebook.

Meer dan 50 personen gaven aan te willen helpen en gaandeweg besloot Guiseppe om met de meest enthousiaste aanmeldingen samen te bouwen aan een nieuw concept: The Mystery Experience. Een nieuwe manier van uitgaan om bekenden en onbekenden bij elkaar te brengen, met muziek, games, optredens en vooral veel energie. “Een avond om onze comfort zone te verlaten en opzoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden, deze te creëren en te vieren”, aldus Guiseppe Cartago

Bezoek de Facebook page van de Mystery Experience
Koop je tickets hier

0 reacties :