t

13 punten hoe je een alfa-man kunt worden


1.
Wees zelfverzekerd. Dit kan worden overschat. Als je een tè hoge dunk van jezelf en zonder twijfel in je eigen capaciteiten gelooft, zullen zowel mannen als vrouwen hierop reageren. Verwar zelfvertrouwen niet met arrogantie. Zelfvertrouwen toont stille innerlijke kracht, zekerheid en betrouwbaarheid. Arrogantie is simpelweg een teveel aan trots en jezelf superieur zien aan anderen vanwege een maatschappelijke positie. Mensen zullen hier doorheen prikken en zien dat het leeg van binnen is. Zelfvertrouwen komt van binnenuit.

2.
Neem je positie in. Wanneer je een ruimte binnenloopt als alfa-man weet je gewoon dat andere mensen naar je zullen luisteren, en respect zullen hebben voor wat je te zeggen hebt. Als je twijfelt aan jezelf zullen anderen ook aan jou twijfelen.

3.
Gebruik humor in je voordeel. Dat betekent niet dat je de clown in de kamer moet zijn, maar dat je moet kunnen lachen met oprecht plezier. Lachen om jezelf, zelfs speels lachen om anderen, zonder sarcastisch of rancuneus over te komen.

4.
Laat je lichaam het woord doen. De manier waarop je jezelf presenteert spreekt boekdelen, zonder dat je daar überhaupt een geluidje bij hoeft te maken. Je houding, je gebaren met de hand, en nogmaals je houding. Deze sturen allemaal signalen naar de mensen om je heen. Je wil dat deze signalen sterk en zelfverzekerd zijn, niet beschermend en klein.

Oefen wie of wat je wil zijn. Zoek naar situaties waar veel mensen zich hebben verzameld, en loop de kamer vol trots binnen. Als je het gevoel nog niet hebt denk dan aan iets wat je in het verleden goed hebt gedaan en laat jezelf vullen met een trots gevoel, laat dit gevoel je in de ruimte meevoeren. Leer de kunst van lichaamstaal. Er zijn zeer specifieke handelingen die leiders gebruiken, en waarop volgelingen reageren.

Handen achter de rug. Dit is een houding waarin je jezelf ten toon durft te stellen. Toon moed, kracht en zelfvertrouwen. Door je handen op je rug te houden stuur je een signaal van openheid waar anderen bereid zijn om naar te luisteren.

De ogen hebben het. Mensen recht in de ogen aankijken is zeer krachtig, en kan lastig zijn als je er niet aan gewend bent. Kijk naar de persoon met wie je praat, van het ene oog naar het andere, dan naar beneden naar hun mond. Dit houdt je ogen in beweging maar nog steeds gericht op je gesprekspartner.

Duimen uit je zak! Als je je handen wel in je zak hebt, houdt dan altijd je duimen uit je zakken.

5.
Wees niet bang om de kamer te vullen met je aanwezigheid. Sta met een sterke houding, gebruik duidelijke gebaren, en kijk ontspannen en comfortabel in je omgeving. Leer hoe je aanspreekbaar kunt kijken zodat mensen graag contact met je zoeken.

6.
Luister. De alfa-man, de echte leider, besteedt meer tijd aan het luisteren dan aan het spreken. Luister actief en aandachtig, en anderen zullen reageren. Hoe meer je luistert zonder te oordelen, des te meer mensen voor je zullen openstaan en je zelfs dingen vertellen die ze je anders nooit zouden vertellen. Dit is omdat ze je vertrouwen. Een belangrijke eigenschap van de alfa-man is vertrouwen scheppen.

7.
Kijk naar anderen. Een belangrijke manier om te leren hoe je een alfa-man kunt zijn is gedrag van andere alfa-mannen imiteren. Kijk hoe ze praten, hoe ze staan en hoe ze handelen. Alfa-mannen hebben de neiging om een ​​rechte houding te hebben en met gemak rond te lopen vol zelfvertrouwen.
Kijk hoe ze eruit zien. Hun haar, hun kleding. Alfa-mannen zijn geïnteresseerd in de laatste mode en ze weten hoe zij het moeten gebruiken om zichzelf te aantrekkelijker en krachtiger te presenteren.

8.
Word lid van een sportschool en zorg dat je fit bent. In goede lichamelijke staat blijven verkeren zal niet zorgen dat je een alfa-man bent. Dit moet van binnenuit komen. Het zal je wel helpen met je gezondheid en welzijn. Ook stuurt het een signaal naar de buitenwereld; deze man kan goed voor zichzelf zorgen dus dan kan hij dat ook voor anderen.

9.
Wees eerlijk. Sommigen vinden dat alfa-mannen zullen liegen en bedriegen om te krijgen wat ze willen, maar dit geldt alleen voor mensen die allesbehalve alfa-mannen zijn. Als jij anderen moet laten denken dat jij hun tijd en moeite waard bent dan is dat eigenlijk het enige bewijs dat je het juist niet waard bent. Zorg ervoor dat alles wat je verdient komt door het aannemen van een beleid waarin je altijd eerlijk en respectvol handelt. Wees ongeacht tijd of plaats altijd wie je bent; iedereen kan je nemen of verlaten, zorg dat je altijd jezelf  blijft.

10.
Kleed je goed. Probeer beter te zijn dan de jongens om je heen, zodat je opvalt en vrouwen naar je kijken. Maak onderscheid tussen jongens en mannen en stel je volwassen op. Gedraag je volwassen en neem verantwoordelijkheid. Gedraag je beter dan jongens zowel verbaal als in je gedrag. Stel je kleding af op je karakter en je houding, en kleed je gepast voor elke situatie. Comfortabel kan ook uiteraard, voor een comfortabele situatie.

Als je zelfvertrouwen en kracht uitstraalt zullen kleding en stijl secondaire prioriteit zijn, want zelfvertrouwen komt van binnen. Leer je te kleden voor elke situatie, afgestemd op je persoonlijkheid met het “Styling Traject” waardoor je je krachtiger en zelfverzekerder zult presenteren.

11.
Leer hoe te flirten. Weten hoe je een romantische ervaring bij vrouwen teweeg kunt brengen is essentieel om te worden gezien als de alfa-man. Vertrouwd, volmaakt, en aantrekkelijke betekent niet dat je hebt wat nodig is om een vrouwelijke potentiële partner, te verleiden maar het zal je een enorm voordeel opleveren. Als je wil leren hoe je vrouwen het hof kunt maken door hen te verleiden neem dan het “Confidence traject” af bij SuccessFor Men.

12.
Ontwikkel nieuwe vaardigheden. Door het leren van nieuwe vaardigheden zul je nieuwe capaciteiten ontwikkelen. Je houdt je lichaam en geest scherp en blijft in vorm. Het helpt je een goed afgeronde vaardigheid te ontwikkelen mochten andere mannen hier vragen over hebben, een specialisatie.

Groei uit tot een man niet alleen van stijl, maar van stof door het bestuderen van dingen die je interesseren, zodat je vertrouwd en spraakzaam raakt op elk van deze vlakken. Leer simpele dingen, het bouwen van een schuur, op je handen lopen, 50 push-ups doen, overleven in het bos, of win een straatgevecht en deins nooit meer terug uit angst maar kies voor rechtvaardigheid. Ontwikkel je gedachtes door te leren over architectuur, kunst, muziek en literatuur.

13.
Boven alles, wees een leider. Dit betekent geen leiderschap wat ten koste gaat van een situatie, maar het juist ten goede komt. Neem de leiding om anderen of het geheel verder te helpen en naar een hoger niveau te brengen, niet om hen te commanderen. Start in je directe omgeving of op de werkvloer door anderen om je heen te helpen met het uitvoeren van opdrachten of taken. Wordt een leider die anderen vrijwillig willen volgen. Neem de leiding in je leven en ontwikkel je succes in zaken doen met het “Businesstraject” van Success For Men.

0 reacties :